НЕВЕРОЈАТНО: Направи топка од 42.000 чкорчиња кибрит и ги запали (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Интернетот е преполн со снимки на кои луѓе палат, илјада, две, шест или кој знае колку илјади чкорчиња кибрит, но ова е навистина нешто за во категоријата „верувале или не“.

Луѓето необјасниво ги привлекува да гледаат горење на чкорчиња кибрит, па не се сомневаме во планетарниот „бум“ на оваа снимка.

Зошто пламенот нема сенка? (фото)

Loading...

Момче пали топка од 42.000 чкорчиња и настанува неверојатен призор.


Leave a Reply