НЕВЕРОЈАТНО: Има 35 години и сѐ уште носи пелени

Сподели со своите пријатели

Марк Спагануоло поради здравствени причини е принуден да носи пелени за возрасни и вели дека конечно се чувствува ослободен, бидејќи повеќе не се срами од тоа.

Loading...

И покрај тоа што му е се потешко и потешко да најде партнер кој би излегол ­на состанок со него.

Во последните 20 години тој се борел да ги контролира цревата и мочниот меур.

„Тоа беше долг процес на ослободување од тој проблем, но сакам луѓето слободно да зборуваат за тоа.

На 15-годишна возраст за прв пат се соочил со овој проблем, додека на 25-годишна возраст му била дијагностицирана.

Марк отворено зборуваше за својот проблем на својот профил на страницата за запознавање и беше целосно искрен.По негоата искреност на социјалните мрежи добил неверојатна подршка.