Несекојдневно пријателство: Мечка и куче нераздвојни другари (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Роми, четиригодишниот маламут и 10-месечната мечка Андрејка се неразделни пријатели.

Loading...

Андрејка била спасена затоа што останала сама во дивината, а потоа ја довеле во сибирската зоолошка градина, во многу лоша состојба.

Таму го запознала Роми и дружејќи се со него, ја повратила својата сила и ја оживеала.

Кога ќе порасне доволно, Андрејка ќе биде вратена во дивината. Но, до тогаш ќе има многу време да се забавува и да си игра со својот најдобар пријател.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *