Неродени сестри се степаа во стомакот на мајката, родителите гледаа на ултразвук (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Песница во фаза зададе едно девојче на својата сестра близначка. Не би било тоа некоја вест, доколку бокс мечот не се одиграл во стомакот на мајката, а го забележала камера на ултразвук.

Loading...

Еднојајчани близначки се скарале, судејќи по се, и пред своето раѓање, сфатиле запрепастените родители кога дошле на преглед во болница во Јиншуан, Кина.

Преку ултразвук виделе дека бебињата со песници се удираат и туркаа една друга на спротивната страна во стомакот на мајката.

– Не можевме да веруваме кога ја видовме оваа снимка во декември, рекол гордиот татко Тао.

На лекарите сепак не им било толку смешно.

– Ова може да биде опасно, затоа што близнаците би требало да се развиваат во „две соби“, а двете делат една. Ова инаку се случува еднаш во 30 години, објаснил лекарот од пренаталното одделение на болницата.

Девојчињата на кои родителите им ги дале имињата Јагода и Вишна, инаку се родиле минатата недела, здрави и прави.

https://youtu.be/_-1dkZbw4Sc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *