Нереално: Сцена од паркинг која остави илјадници луѓе во неверување

Сподели со своите пријатели

Неверојатната сцена која доаѓа од Варшава објавена на популарната Фејсбук страница Squatting Slavs In Tracksuits, а им се допадна на неколку илјади луѓе.

Loading...

 

 

На Фејсбук може да се прочитаат коментари дека луксузното Ламборџини со регистерски таблички од Грузија било удрено напред и оставено на паркинг и дека крадците прво му ги извадиле гумите и во ваква состојба сега пропаѓа, а многумина се шегуваат дека може да стане туристичка атракција.