Нереален тренинг: Вака се „оди во воздух“ (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Една минута од овие вежби ќе ве натераат да станете – Супермен!

Со каква леснотија овој Кинез изведува вежби кои се граничат со акробатика, ќе ве натера да се сомневате во законите на физиката.

Loading...

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *