Необична приврзаност на девојка и вук (видео)

Сподели со своите пријатели

Во „Центарот за вукови Колорадо“, животните од сите видови лутаат низ шумата, но веројатно ниту една не била толку застрашувачка као онаа која е во центарот на името.

Преубавите вукови физички можат да доминираат над сите и да бараат почитување како ниту едно друго животно. Освен, секако, доколку вашето име е Даниел.

Кога оваа жена влегува во шумата, вукот Кекоа станува спротивно од дивото и агресивно суштествто. Погледнете ја нивната комуникација и нема да верувате на своите очи.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.