Немал партнерка за матура, но заминал сам и бил доста креативен (ФОТО)

Сподели со своите пријатели

Фактот дека нема девојка овој тинејџер не го спречил да ја пропушти својата матурска забава, па со помош на својата мајка сошил креативно одело споено со фустан.

Тој спол црвена блуза со кравата со машка виолетова кошула.

Loading...

фото: Reddit/u/thecraftyb

На една нога носел ногавица од црно машко одело, а преку другата нога паѓал фустан.

Доказ дека мислел на се покажува и фактот дека потрошил дополнителни неколку минути за да направи две различни фризури на главата, една машка и една женска.

фото: Reddit/u/thecraftyb

На материјалот за одело потрошил само 25 долари, а немал проблем со креирањето и спојувањето затоа што се занимава со креативни работи.

Loading...
фото: Reddit/u/thecraftyb

Го нашминкала другарка му, а неговата мајка неколку фотографии споделила на Редит објаснувајќи зошто нејзиниот син таков заминал на матурската забава.

Фото: Редит


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *