Нема нови рестриктивни мерки

Сподели со своите пријатели

Нови рестриктивни мерки нема да има, велат од Министерство за здравство.

Loading...

Комисијата за заразни болести на одржаниот состанок ја разгледала актуелната состојба со епидемиолошката слика во земјава и заклучила дека нема потреба од дополнитени рестриктивни мерки во земјата.

Комисијата за заразни болести повторно ќе заседава во вторник наредната недела кога ќе ја разгледува епидемиолошката состојба.

На сила останува полицискиот час кој важи од 22 часот навечер до 5 часот наутро.


Leave a Reply