Нема ништо спорно, а сепак се забранети: 10 реклами за кондоми (+18 видео)

Сподели со своите пријатели

Кондомите како производ сепак не се нешто што се користи во библиотека и нивното рекламирање често наидува на сопки. Во најголем број случаи, се случува рекламите за кондоми да завршат како необјавени за јавноста.

Loading...

Таков е случајот и со следните  10 забранети реклами за кондоми, во кои авторите можеби малку претерале во отсликувањето на употребата, но, ако не покажат сликовито, како поинаку да го сторат тоа?

Пораката за употреба на кондоми е сепак сигурен секс.

https://www.youtube.com/watch?v=a1P2a3rK2j0

Leave a Reply