03.08.2015 18:08

Неколку села во општините Куманово и Липково без електрична енергија

Facebook Twitter Google+

Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи, поради голем дефект на електродистрибутивната мрежа на ЕВН, повеќе места во државата се без електрично напојување.

Неколку села во Општина Куманово и Општина Липково исто така се без електрична енергија. Меѓу нив се: Ропалце, Черкези, Умин Дол, Љубодраг  и Клечовце, Скачковце, Градиште и К’шање.

loading...

Екипите на ЕВН Македонија работат на санирање на дефектот.


© Со преземање на содржината ги прифаќате Условите за преземање содржини
Loading...

Последни наслови

Facebook Comments