Неколку кумановски улици без вода

Сподели со своите пријатели

Поради интервенции на водоводната мрежа, привремено без вода во Куманово ќе бидат улиците „Студена Вода“,„Козјачка“, „Никола Тесла“, „525“ во населбата Ајдучка Чешма  и насебата Бедиње, информираат од Регионалниот центар за управување со кризи.

Екипите на ЈП „Водовод“ се на терен и се очекува нормализирање на водоснабдувањето.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.