Неколку кумановски улици без вода

Сподели со своите пријатели

Поради интервенции на водоводната мрежа, привремено без вода во текот на денот ќе бидат улиците „521“, во населбата Ајдучка Чешма, „40“ во населба Карпош, како и „Ѓорче Петров“ и „17ти Бригади “, информираат од Регионалниот центар за управување со кризи.

Екипите на Јавното претпријатие „Водовод“ се на терен и интервенираат за нормализирање на снабдувањето.


Leave a Reply