Нејзината слика од детство 17 години криела страшна тајна: Не ни знаела кој стои зад неа

Сподели со своите пријатели

На фотографијата е девојче Анастасија Перец на четиригодишна возраст (сега има 21), но ако погледнете малку подобро, ќе видите дека во позадина има нешто што личи на дух на девојка!

Loading...

Оваа фотографија Анастасија ја објави на својот Фејсбук профил, а потоа ја пренесоа бројни медиуми ширум светот.

Анастасија ги прашала родителите дали некогаш го виделе девојчето во позадина, а кога рекле не, контактирала со пророчица која пред да дознае за фотографијата и кажала дека духот на младата девојка секогаш ја следи.