Нејзе и испаѓаат лековите, а на мажите им испаѓаат очите (видео)

Сподели со своите пријатели

Се работи за скриена камера во која учествува згодна медицинска сестра која се наведнува да ги земе лековите кои и испаднаа, но тука веќе лета задницата, а на мажите им летаат очите.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.