Неговиот полов орган функционира со клик на копче

Сподели со своите пријатели

Мохабед Абед има 20 сантиметри долг пенис, направен од ткиво од неговата рака. Пенисот функционира кога ќе притисне копче кое е поврзано со неговите тестиси и веднаш ќе ја подигне својата импровизирана машкост.

Loading...

Мохамед (43) никогаш нема сексуални односи, а својот пенис го „изгубил“ во страшна сообраќајна несреќа кога имал само шест години, а до сега имал над 100 операции.

Меѓутоа сега е крајот на неговите маки. Хирург од Универзитетот во Лондон му направил бионички пенис. Сексуален уред кој содржи две цевчиња кои се полан со течности од стомакот, а му овозможуваат ерекција.

Тој процес започнува со притискање на копче кое е поврзано со уште еден прекинувач, кој го празни пенисот по употребата. Три години траело моделирањето и прицврстувањето на оваа направа. Лекарите користиле кожа од неговата рака за да го повржат уредот со неговото тело.

Мохамед го реализираше „сонот“ – ако сакаш малку акција притисни го копчето.

Иако го чувствуал кога уринирал, тој опишал дека целиот дел околу пенисот бил доста чувствителен. Меѓутоа, сега во потполност е опремен со пенис и среќен што сега чувствува допир.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.