Неформално истражување: 64% од жените би го повикале бившиот по слушањето на оваа песна (видео)

Сподели со своите пријатели

Интернет страницата за љубовни посредувања WhatsYourPrice.com направила неформално истражување на 41.000 луѓе од двата пола за однесувањата на своите корисници.

Loading...

Исто така се покажало дека дури 64% од жените и 17% од мажите помислиле дека би можеле да се помират со своите бивши откако ја слушнале емотивната балада.

Секако се работи за песната „Hello“ од Адел, која само во првиот ден од појавата на интернет ја имаа погледнат 25 милиони луѓе, а која ги преиспитува ччувствата кои ги гаиме кон своите поранешни љубовниви.

Послушајте ја песната и проверете дали и вие ќе ги повикате поранешните?


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.