Не успеа да го отвори падобранот на време: Сепак, избегна фатлна смрт (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Падобранството може да биде возбудлива и многу ризична активност, за што сведочи и видеото од Иран, кое деновиве кружи на социјалните мрежи.

Loading...

Видеото го покажува моментот кога падобранецот не успеа да го отвори падобранот на време, па инструкторот доаѓа на помош и во последен момент успева да го спаси.

Погледнете видео од падобранецот кој ја преживеал несреќа благодарение на инструкторот.

За влакно избегна пад!

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *