Не кого е подобра рекламата, Adidas или Nike?

Сподели со своите пријатели

Најновите реклами на Adidas и Nike се која од која… но еве Ви даваме на Вас самите да одлучите на кого е подобра рекламата.

Loading...

Adidas: This is Energy Running – New York City

https://www.youtube.com/watch?v=gqSEH4E3-UM

Nike: Snow Day

https://www.youtube.com/watch?v=o2P5E7cFt9s


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.