Не ја пуштија во пошта без маска, па таа ги соблече панталоните (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Снимките од надзорната камера од поштата во Украина станаа вирални!

Жената влезе во поштата без заштитна маска, а кога беше предупредена дека е против правилата, ги соблече пантолоните и ги запрепасти сите присутни.

Loading...

Градоначалник пијан легнал во ковчег и се преправал дека е мртов (ВИДЕО)

Откако ги соблече пантолоните, таа ја соблече и долната облека, а потоа ја стави на главата, ја искористи како заштитна маска и повторно ги облече пантолоните.

На крајот, жената го добила пакетот за којшто дошла, а овој настан го потврдија од поштата и посочија дека нема да ја пријават во полиција, пренесува „Премиер“.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *