Не е се` во градите – нешто е и во парите (+18 видео)

Сподели со своите пријатели

Младото момче Греготи сигурно нема да го заборави денот кога многу девојки го прифатија неговиот предлог да му ги покажат своите гради.

Loading...

Девојките прифатија да ги следат неговите упатства, како и неговите желби од кои некои навистина беа бизарни.

Погледнете како Грегоди Голдшеид ги намами девојките на својот социјален експеримент.