Натпреварување за титулата „Најмал пенис во светот“ (видео)

Сподели со своите пријатели

Верувале или не постои и натпреварување во кое мажите кои мислат дека имаат екстремно мали полови органи можат за тоа да добијат и прзинание и награда.

Звучи чудно и бизарно мораме да признаеме и затоа нема да навлегуваме во понатамошно објаснување на шоуто, а доколку сте спремни да погледнете самите видеото е тука за вас.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.