Натпревар во тверкање на плажа (видео)

Сподели со своите пријатели

Две млади момчиња дошле на идеја да направат натпревар во тверкање на една од американските плажи. Така наошаат девојки и им нудат 20 долари за тверкање.

Loading...

Парите ќе ги заработат под еден услов – ако при тверкањето од кутијата што ќе им биде над задникот испадне еден жетон.

Погледнете како се заработуваат пари со забава, а како овие млади момци уживаат, па можеби следното лето ќе видиме некој тверк натпревар и во Македонија.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.