Настава со физичко присуство, препорача Комисијата за заразни болести

Сподели со своите пријатели

Комисијата за заразни болести, следејќи ја епидемиолошката состојба, препорача почнувањето на второто полугодие од учебната 2021–2022 год, наставата да се одвива со физичко присуство за сите ученици во основно и средно образование со доследно почитување на превентивните мерки и протоколи.

Loading...

Почетокот на наставата во второто полугодие, според одлука на Владата беше одложена за од 1ви февруари и нема да има продолжување на истата по 10 јуни.

Никола Ивановски