Народна банка ќе ги презентира најновите макроекономски проекции

Сподели со своите пријатели

Народната банка денеска на редовна тематска прес-конференција ќе информира за најновите макроекономски проекции. Проекциите ќе ги презентира гувернерката Анита Ангеловска-Бежоска.

Loading...

Прес-конференцијата ќе се реализира онлајн, преку официјалниот канал на Народната банка на YouTube.

По обраќањето на гувернерката предвидени се новинарски прашања во контекст на макроекономските проекции. 

Виолета Геров


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *