Нарачала МекДоналдс, па пронашла предупредување во нејзината торба со храна!

Сподели со своите пријатели

Клиентката на Мекдоналдс останала во шок откако нашла белешка во нарачката со која се предупредува да „почека неколку часа“ пред да го изеде десертот.

Loading...

Дани Џордан во понеделникот нарачала достава од филијалата за брза храна, која вклучува главен оброк и крофна.

Но, по завршувањето на храната, 18-годишната девојка вели дека во торбата пронашла белешка, која очигледно ја напишал некој член на персоналот рачно, со која ја советувал да не јаде уште крофна. На него пишува: „Здраво, многу ми е жал што оваа крофна е сè уште замрзната … почекајте неколку часа пред јадење. Ви благодарам.”

 

 

Дани рече: “Не можев да престанам да се смеам. Беше толку слатко и не можев да верувам дека ми испратија замрзната крофна”.

„Не ја видов белешката еден час и дотогаш беше прилично одмрзнато, но карамелата сепак беше прилично замрзната.

Loading...

“Немаше толку различен вкус. Беше малку влажно кога се одмрзнуваше, но сепак имаше убав вкус. Крофните се толку убави што не можам да им одолеам, а да не ги нарачам – сепак би сакала да бидат одмрзнати”.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *