Направете си лак за нокти користејќи сенка за очи (видео)

Сподели со своите пријатели

Звучи чудно, но, сенките за очи може да ви послужат сами да си ја одредите бојата на лакот за нокти.

Loading...

Во безбоен лак, додате сенка, или пак украси за нокти, и така, сами добијте ја бојата што ја посакувате.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.