Најтврдоглавите сопственици на имоти: Им нуделе милиони да се преселат, но не сакале (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Кога започнала масовна изградба на згради, многу сопственици на куќи се откажале од своите домови во замена за пари или неколку станови, но не и овие луѓе.

Loading...

Во Кина, три семејства одбиле да се иселат од зградата околу која бил планиран кружниот тек. На крајот, тие останале да живеат среде сообраќаен метеж и изгледа дека воопшто не им пречи:

 

 

Едно кафуле во Франција стана познато затоа што сопственикот одбил да се исели кога започнала големата градба.

Бидејќи тој е сопственик на објектот од седумдесеттите години на минатиот век, сопственикот на кафулето не сакал да се пресели, иако неговите клиенти веќе нашле друго кафуле.

Кога Рокфелер ја изградил својата голема зграда, двајца мажи, сопственици на две мали куќи покрај градилиштето, одбиле да ги продадат своите куќи за помалку од 2,5 милиони долари.

Loading...

Бидејќи Рокфелер не се согласиле со таа цена, куќите останале недопрени кога зградата била изградена до крај.

 

 

Куќа среде пат во Кина ќе остане запаметена од најтврдокорните сопственици кои одбиле да се иселат и да ја продадат куќата, дури и кога целото нивно маало беше претворено во автопат.

Погледнете ги сите најчудни приказни за овие сопственици кои не сакале да се откажат од семејниот дом, и покрај милионите кои им биле понудени да се преселат.

 

Loading...