Најмалку три жртви во земјотресот во Хрватска

Сподели со своите пријатели

Во селото Мајске Пољане во централна Хрватска е пронајдено тело на уште едено дете кое загинало во земјотрерсот.

Loading...

Претходно хрватските медиуми јавија дека до сега е потврдена смртта на две деца, момче и девојче,

Следуваат повеќе детали.

Јасмина Тасевска


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *