Најлудата улица во светот: Луѓе пијат кафе, а на половина метар од нив минува воз (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Станува збор за Виетнам, а она што е специфично за ова место е тоа што луѓето се собираат секој ден во одредено време кога возот минува според возниот ред.

Тие пијат кафе, а секој ги држи своите телефони за да сними интересен момент кога возот минува оддалечен само половина метар од нив.

Loading...

Погледнете како тоа изгледа, ќе бидете запрепастени:

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *