Најлоши свекрви според Зодијакот: Се радуваат на вашите кавги…

Сподели со своите пријатели

Во некои домаќинства, свекрвата е лепакот што држи се. Тие ги зближуваат синот и снаата користејќи го сопственото искуство на долг и траен брак.

Loading...

Но, во другите домови, свекрвата не секогаш се надева на блаженство меѓу нејзиниот син и неговиот партнер.

Стрелец

Жените Стрелец кога се чувствуваат несигурни можат да бидат затворени и пресметани. Значи, ако свекрвата

Стрелец прави проблеми меѓу синот и снаата, најлесниот начин да ја спречите е да ја покажете својата љубов и благодарност.

Наскоро нејзиното токсично однесување ќе се промени на подобро.

Ако свекрвата на Стрелецот се чувствува запоставено, нејзиното однесување може драматично да се влоши бидејќи ужива во тензијата меѓу синот и снаата.

Јарец

Иако Јарците не се отворено агресивни, свекрвите во овој знак не би интервенирале дури и ако нивната помош би можела да ја прекине кавгата помеѓу синот и снаата.

Овие свекрви тајно уживаат во кавгите и често со ентузијазам им кажуваат на понатамошните роднини детали од кавгите на кои биле сведоци.

Loading...

 

 

Риби

Од пасивно-агресивни тенденции до часови поминати во мрчење, Рибите се во најдобар случај. Од друга страна, ова е обично многу мирен хороскопски знак. Рибите не создаваат проблеми освен ако не се испровоцирани.

Значи, ако вашата свекрва Риба ви прави проблеми, таа веројатно чувствува дека не ја цените доволно.

Лав

Мајките лавови го сакаат целото внимание на своите бебиња. Значи, ако вашата свекрва Лео го гледа нејзиниот син како поминува многу квалитетно време со вас, таа веројатно е љубоморна.

Во такви случаи, некои свекрви предизвикуваат недоразбирања меѓу младиот пар, што со текот на времето може да доведе до чувство на исклучување.