Најголемите светски катастрофи снимени со камера (видео)

Сподели со своите пријатели

Природата може да биде преубава и фасцинирачка, но и неверојатно разорна, со што не потсетува колку сме сите „мали“ на овој свет.

Науката и технологијата можеби не напреднуваа на сите подрачја, но тешко дека ќе постои нешто што ќе може да ја контролира самата природа.

Природните катастрофи кои доаѓаат ненајавени и кои во рок од неколку секунди имаат моќ да збришат се пред себе се огромна опасност.

Во видеото погледнете некои од најстрашните катастрофи кои однеле илјадници човечки животи за неколку секунди.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.