Најдобрите тверкања за изминатиот месец (видео)

Сподели со своите пријатели

Тверкањето е се повеќе популарно по социјалните мрежи и забавите, па така започнаа да излегуваат и голем број компилации на интернет, а ова е последна во низата за изминатиот месец.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.