Најчесто поставуваните прашања за „Гугл“ во 2015 година (видео)

Сподели со своите пријатели

Објавено е видео во кое се прикажуваат најчесто поставуваните прашања за пребарувачот на „Гугл“ за годината што изминува.

Доколку ве интересира што луѓето најмногу пребарувале и прашувале погледнете го видеото и видете дали и вие сте го прашале „Гугл“ истото.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.