Најчести лаги кои жените ги изговараат за време на секс

Сподели со своите пријатели

Сексот и лагите некако баш одат заедно. А, три невистини се издвојуваат како најмногу користени за време на љубовниот чин.

За да ги одржат добрите односи во врската, или, пак, нахранат егото на својот интимен партнер, припадничките на понежниот пол се понекогаш подготвени да изговорат работи кои реално и не ги мислат.

3-те најчести лаги кои жените ги кажуваат во текот на сексот се:

„Огромен е!“

Лагите за неговата величина се мошне вообичаени, а вообичаено е и мажот во нив спремно да верува, дури и кога според чиста логика и математика би требало да знае дека тоа е неточно.

„Да, најдобро беше…“

Оваа лага најчесто доаѓа откако мажот ќе праша дали сексот бил добар. Неговиот израз на лицето говори дека тој мисли дека бил најдобар, а женската лага која тоа го потврдува е наједноставниот одговор.

„Свршив.”

За жал, тоа е лагата што жените ја кажуваат за да не го разочараат фраерот кој не ги довел до кулминација. Понекогаш, ја користат и кога сакаат само сексот што побрзо да заврши.

Имате ли „омилена“ лага што му ја кажувате на партнерот?


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.