Најавите за контрапротест во Куманово се дезинформација!

Сподели со своите пријатели

Иако дел од порталите најавија дека контрапротести за вечерва се закажани во девет градови низ државата меѓу кои и Куманово, сепак проверени извори потврдија дека станува збор за дезинформација.

Единствено закажан за вечерва е протестот на граѓанското движење „Протестирам“ кое се очекува да започне во 18:30 часот пред зградата на Освнониот суд, а улицата „11-ти Октомври“ во тој период ќе биде затворена за секаков вид на сообраќај.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.