Најавени исклучувања на електрична енергија

Сподели со своите пријатели

Како што информира Регионалниот центар за управување со кризи, денес во  периодот  од 09 до 13 часот, без електрична енергија ќе бидат улиците Борис Кидрич, Љубе  Гачев, Карл Маркс, Шарпланинска и улица Киро  Фетак.

Loading...

Поради интервенции на водоводната мрежа, привремено без вода ќе бидат ул. Веселин Маслеша и дел од населба Иго Тричковиќ ул. 440.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.