(НАЈАВА) Разговор со ученици и наставници: Предизвиците на онлајн наставата (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Помина една година откако учениците ги заменија училишните клупи со онлајн настава.

Loading...

Кои се проблемите со кои се соочуваа во овој период, дали тие денеска се надминати? Колку е тешко да се учи на далечина и кои предмети имаат потешкотии да ги совладаат, разговаравме со дел од учениците во Гимназијата „Гоце Делчев“ од Куманово, но и наставничката по македонски јазик и литература Ангела Петковска.

 

 

Целосниот разговор можете да го проследите вечерва од 20:15 часот премиерно на нашиот Јутуб канал.

 

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *