На Спомен Костурница одбележани 79 години слободно Куманово (ФОТО)

Сподели со своите пријатели

Со положување свежо цвеќе на Спомен Костурница беа одбележани 79 години од ослободувањето и 504 години од формирањето на Куманово.

Loading...

 

 

Голем број делагации од Општината,  Армијата на Македонија, МВР, Собранието, Секторот за внатрешни работи, Сојузот на борци од Народно Ослободителната и антифашистичка борба, Советот на општина Куманово, невладини здруженија, училишта и бројни граѓани.

 

 

Loading...

На одбележувањето присуствуваа бројни делагации на општините збратимени со Куманово, како и претставници на амбасадите.

 

 

 

 

 

Loading...

 

 

 

 

 

 

Loading...

 

 

 

 

 

Loading...

 

 

ПРОЧИТАЈТЕ И:  Пукање во центарот на Куманово

 

Loading...

 

 

 

 

Loading...

 

 

 

 

Loading...

Никола Ивановски