На кастинг за стриптизети се пријавиле илјада девојки (видео)

Сподели со своите пријатели

Добро обликуван задник, добро тело и мускулатура, но и истакната личност. Тоа биле условите на овој кастинг за стриптизети на кој се пријавиле над илјада девојки, но за жал 100 од нив имале можност да добијат работа.

Каок всушност исгледа кастинг за стриптизета погледнете во видеото, а мажите сигурно нема да се разочараат.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.