На дождливи денови, повлечете сина црта во очите (видео)

Сподели со своите пријатели

Ако времето надвор е дождливо и досадно, тогаш, направете нешто сосема спротивно за да се чувстувате весело.

Loading...

Популарната јутјуберка ”easyneon” има идеја како да го сторите тоа со помош на шминка.

За да се истакнете на облачното време, тогаш нашминкајте се во ”smokey” стил, а на долните трепки додадете малку боја.

Резултатот е фантастичен.