На 1 октомври – голема журка по повод отварање на “Кабаре Тунел”

Сподели со своите пријатели

КАБАРЕ ТУНЕЛ, кумановски локал со 15 – годишна традиција, како едно од најурбаните места во Куманово и култно место за урбани луѓе, најавува нова сезона и луда забава за кумановци.

Loading...

За луѓето кои се во потрага по урбана и луда забава,  ТУНЕЛ најавува отварање на 1 октомври, каде повторно ќе може да се почуствува добриот ноќен живот во Куманово.

ТУНЕЛ се враќа со нова управа и нов тим, кој ветува добра музика, квалитетни артисти, супер понуди и изненадувања кои ќе допринесат за поквалитетен ноќен живот и незаборавни ноќи.

Новоотворениот локал  добра забава, убави луѓе, опкруженост со позитивни и насмеани луѓе и забава како никогаш до сега.

Во Куманово се враќа урбаното катче за одлични забави.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.