МВР ќе издава пасоши и во сабота

Сподели со своите пријатели

 Како што информира МВР, заради зголемениот интерес на граѓаните, Управните служби во сите градови ќе работат и во сабота од 08.30 до 16.30 часот, за издавање на веќе изработените патни исправи.

Loading...

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.