„Музичка револуција“ на таленти во Куманово (видео)

Сподели со своите пријатели

Телевизија Плус во соработка со Refolution Caffe организираат потрага по локални музички таленти.

Loading...

Проектот под наслов „Музичка револуција“ ќе започне на 24ти овој месец, а заинтересираните можат да се пријават најдоцна до 20ти август.

Доколку имате музички талент пријавете се и освојте целокупен аранжман за песна и професионален телевизиски видео спот од Телевизија Плус.

Погледнете го видеото и дознајте како да се пријавите и да покажате што вистински умеете.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.