Му се причинило дека нешто се помера на бандерата, кога се доближил останал шокиран (фото)

Сподели со своите пријатели

Престрашени туристи во близина на Мелбурн затекнале гнездо со џиновски пајаци на една бандера во лозјето, а фотографиите веднаш биле поставени на социјалните мрежи.

Набргу следела интернет хистерија, а луѓето зборувале дека пајаците се и отровни, дека можат да скокат и да се движат многу брзо.

Ова не е прв пат луѓето да се соочуваат со огромни пајаци. Неретко ги затекнуваат во своите домови, на балконите или во дворовите.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.