Му го издупчила јазикот на своето куче за да биде „помодерно“

Сподели со своите пријатели

Триесетгодишна Италијанка на своето куче му ги издупчила јазикот за да, како што напишала, биде „помодерно“ јавува „Anadolu Agency“ (AA).

Италијанката фотографијата ја објавила на социјалните мрежи.

Ова одамна сакав да го направат. За тетоваите ми рекоа дека се несовесни, но кога еден ден бев дома, мојот пријател Дино и јас на моето верно куче одлучивме да му го дуплиме јазикот. Ти благодарам Дино – напишала Италијанката.

Споменатата фотографија од кучето со издупчен јазик ги разбесне организациите за заштита на животни ширум светот.

Сопственичката потоа го избшилата својот профил, па со тоа и спорната фотографија повеќе не е достапна за јавноста.

 

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.