Можете ли од четири квадрати, да направите три? (видео)

Сподели со своите пријатели

Уште една интересна игра за размислување ни пристигнува од социјалните мрежи. Имено триковите со шибици се познати уште од дамнешни времиња, но се уште популарни.

Да видиме дали можете со само три чекори од четири да добиете три квадрати?


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.