Може ли со хартија да се пресече дрво? (видео)

Сподели со своите пријатели

Овој човек хартијата ја претвори во сечило кое е поставено на маса и се обиде да пресече дрво. Верувајте не би сакале да ве допре хартијата вас, а дали ќе успее да го пресече дрвото погледнете во приложеното.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.