Момче не спие до рани зори за да го провери шеќерот на девојка си (видео)

Сподели со своите пријатели

Вистинска љубов и грижа за својата девојка покажа младо момче по име Кајли, кој секоја ноќ не спие до четири часот наутро, за да го провери нивото на шеќерот на својата девојка, која страда од потежок облик на дијабетес.

Нивното видео постирано на социјалната мрежа Фејсбук достигна рекордна посетеност од еден милион прегледи.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.