Моцарт и талентирани гради (видео)

Сподели со своите пријатели

Оваа девојка освен што е навистина убава, таа има необичен талент. Може со своите гради да игра во ритамот на моцартовата симфонија и тоа да биде вистински спектакл. Ова е уметност. Уживајте.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.